top of page

Infra5daagse

Kan een club van bestuurders uit de infra- en bouwsector in 5 dagen tot besluiten komen die het startsein vormen voor een gedegen aanpak voor de toekomst? Wij denken van wel!

Infra5daagse

De infrastructuur van Nederland is aan vervanging toe. Naast dat de werken aan het einde van hun levensduur komen heeft klimaatverandering effect op onze leefomgeving. Ook stellen we nu andere eisen aan onze mobiliteit dan 50 jaar geleden. Deze aspecten moeten we meenemen in de grote vervangings- en renovatieopgave die voor ons ligt. Dat is een enorme taak. Ondertussen nemen de arbeidskrachten in de infra-, bouw- en technieksector af. Toch moet de snelheid waarin wij inspelen op de grote uitdagingen die voor ons liggen omhoog! Hiertoe moeten we innovatieve oplossingen delen.


Kan een club van bestuurders uit de infra- en bouwsector in 5 dagen tot besluiten komen die het startsein vormen voor een gedegen aanpak voor de toekomst? Wij denken van wel! In mei zullen wij ons 5 dagen onderdompelen in de toekomstdromen die we hebben over de infra in Nederland en de oplossingen en bedreigingen die we voor ons zien. Het doel: een breed gedragen en visionair plan dat ons vanaf nu tot in de verre toekomst helpt om Nederland veilig, bereikbaar en welvarend te houden.


Deelnemers aan de Infra 5-daagse worden op persoonlijke titel uitgenodigd. Wilt u iemand voordragen? Of vindt u dat u er zeker bij moet zijn, stuur dan een e-mail naar secretaris@toekomst-infra.nl

bottom of page